Не так давно мені трапився ресурс, який я сприйняв за пересічний довідковий ресурс. Його назва — Retro і розташований на https://retro.ua/.
Коли я зайшов на сайт, увагу привернув доволі несподіваний набір тем: матеріали про молодик і повний місяць, норми правопису, рекомендації щодо визначення вагітності, календар офіційних вихідних і також інформацію про знижки на кшталт "Чорної п'ятниці". Суцільний мікс тем!
Мене це зацікавило, і я почав гортати далі. В процесі зрозумів, що на сайті представлено безліч статей на різноманітні життєві теми: починаючи від рекомендацій лікарів до культурних особливостей та правопису. Навіть із назвою "Retro", публікації — це корисні знання, що знадобляться щодня.
Найбільше вразила публікація про правила використання двокрапки — легко й просто викладені складні речі, що згадуються з навчання доволі розмито. Окрім того, занотував статтю з календарем свят у 2026 році. Підсумовую, ресурс показав себе корисним симбіозом календаря, енциклопедії та довідника, де справді можна знайти на багато життєвих запитань.